75 Bal Bingo

Er zijn tal van varianten van bingo te vinden en bij de meeste zit het verschil in het aantal speelballen. De populairste variant is 75 bal bingo, oftewel bingo dat met deze hoeveel ballen gespeeld zal worden. Deze versie wordt voornamelijk gespeeld in België, Nederland, Canada en in Amerika. Een andere veel gespeelde variant is 90 bal bingo!

Gerelateerde afbeelding

Prijzen bij 75 bal bingo

Bij het 75 ballen bingo gaat het er natuurlijk om, wie er als allereerste bingo heeft. De speler die als eerste zijn bingokaart heeft vol gespeeld wint de hoogste prijs uit de prijzenpot. Maar er worden ook prijzen vergeven bij de eerste volle rij en is sommige gevallen zelfs bij de eerste twee volle lijnen.

Bingokaarten

Bij het 75 bal bingo zal de speelkaart over vijf rijen en vijf kolommen beschikken, er zijn in totaal 24 verschillende nummers op de kaart te zien. Elke kolom heeft een eigen letter, de B, I, N, G of de O. In de bovenste kolom staan vijf nummers tussen de één en de vijftien. In de tweede kolom opnieuw vijf getallen van zestien tot en met dertien en zo gaat dat door tot de 75. Het is een kleine en zeer compacte speelkaart.

Speel gratis 75 bal bingo

Wil jij deze variant van online bingo wel een keertje uitproberen, dan kan dat zonder ook maar één euro te hoeven inleggen. Ga hiervoor naar één van de online aanbieders van bingo, welke ook vermeldt staan op deze website. Sommige bingosites geven namelijk vijf euro gratis speeltegoed weg, waarmee jij eens rustig kan gaan rondkijken en een spelletje kan meespelen.