90 Bal Bingo

Waar wij in België voornamelijk 75 bal bingo spelen, zijn de Engelse helemaal gek op 90 ballen bingo. Toch wordt deze variant over de gehele wereld gespeeld, waaronder bij de online bingosites. 90 bal bingo staat dan ook bekend als één van de traditionele versies van dit beroemde kansspel.

Afbeeldingsresultaat voor 90 bal bingo

Prijzen bij 90 Bal Bingo

Een prijs winnen is ieders doel bij bingo, hoewel het natuurlijk ook gewoon erg spannend en gezellig kan zijn. De speler die erin slaagt om als allereerste in weet te slagen om zijn volledige bingokaart vol te spelen, die zal er met de hoogste prijs vandoor gaan. Gelukkig worden er ook prijzen weggeven aan de spelers die als eerste een bepaalde rij vol weten te spelen. Hoe hoog deze prijzen zullen zijn, dan hangt af van het aantal deelnemers. Hoe meer spelers, des te hoger de prijzenpot bij online bingo.

Bingokaart

Bij 90 bal bingo zal er gespeeld worden met een kleine bingokaart. Deze speelkaart beschikt over drie rijen en negen vakken. Er staan in totaal 27 nummers op de kaart. Het draait allemaal op een volle kaart, want dat levert de hoogste geldprijs op. Maar ook één en twee volle rijen zal een leuk zakcentje opleveren.

Gratis 90 Bal Bingo spelen

De online bingosites willen maar als te graag nieuwe spelers aantrekken. Dit doen deze aanbieders onder andere met het vergeven van leuke extra’s. Bij verschillende bingosites kan jij na inschrijving al gebruik maken van vijf euro gratis speelgeld. Met dat geldbedrag kan jij bijvoorbeeld 90 ballen bingo uitproberen en er misschien nog een prijs aan overhouden ook.