Bingo Apps

Iedereen beschikt tegenwoordig over een smartphone en dat heeft een wereld vol nieuwe mogelijkheden geopend. Jij kunt namelijk via de mobiele telefoon ook meespelen bij vele bingosites of op bingo applicaties. Er kan gratis voor het speelplezier meegespeeld worden, met echt geld of met vrienden. Verzamel credits en stijg op de ranglijst of vermenigvuldig de inzet.

Speel bingo met echt geld

De Belgische spelers kunnen diverse applicaties downloaden waarop met echt geld meegespeeld kan worden met online bingo. Ga hiervoor naar de App Store of Google Play en ga op zoek naar de juiste aanbieder. Het is ook mogelijk om vanuit het webbrowser mee te spelen, daarvoor zijn geen downloads noodzakelijk.

Nieuwe leden krijgen bij meerdere bingosites en apps, een leuke welkomstbonus. Dit is meestal een stortingsbonus die kan oplopen tot in de honderden euro’s. Bekijk onze site verder om erachter te komen bij welke sites jij het beste online bingo kan gaan spelen met echt geld.

Voordelen van bingo op de iPhone

Dankzij de iPhone kan jij nu altijd en overal bingo spelen, of je nu in de bus zit of in de luie stoel. Er zijn tal van gratis bingo apps te vinden, waarbij er zowel met echt geld als virtueel geld gespeeld kan worden. Daarnaast kan jij een hoge welkomstbonus cadeau krijgen en in alle rust kosteloos oefenen. Stortingen kunnen ook verricht worden via de smartphone en in de applicatie, meestal is dat mogelijk vanaf tien euro.

Inzetten

Bij online bingo kan zowel de kleine als grote speler een spelletje meespelen. Een bingokaart kan meestal al worden aangeschaft vanaf tien eurocent tot maximaal vijftig euro. Om meer kans te maken op leuke prijzen is het slim om meerdere bingokaarten per spel te kopen.