Bingo Bonussen

Er zijn veel verschillende online bingosites te vinden op het wereldwijde web, deze willen maar als te graag nieuwe leden verwelkomen. Om dit te realiseren geven deze aanbieders zogenaamde bonussen weg, dit kan een stortingsbonus, een loyaliteitsbonus of een welkomstbonus zijn. In de meeste gevallen begint een bonus bij 50 euro, maar deze kan ook oplopen tot 200 euro.

Vanzelfsprekend zitten er wel bepaalde voorwaarden vast aan deze promoties, maar die kunnen ook nog aardig van elkaar verschillen. Op deze website kom jij de beste en meest lucratieve bingo bonussen van dit moment tegen.

Stortingsbonus

De meeste bonussen bij online Nederlandse bingo aanbieders komen in de vorm van een stortingsbonus. Hiervoor moet er dus een geldbedrag worden overgemaakt, dit kan via de bekende betaalsystemen. Een stortingsbonus kan 20% zijn, maar ook 200%. Stel jij stort 100 euro met een stortingsbonus van 100%, dan zal er dus 200 euro op jouw speelaccount worden gestort. Vaak geldt voor zo’n bonus nog een minimaal stortingsbedrag van tien euro.

Voorwaarden van een bonus

Een bonus is een leuk cadeautje, maar er zijn vaak wel enkele voorwaarden aan verbonden. Een bonus dient bijvoorbeeld een x-aantal keer te worden rondgespeeld, bijvoorbeeld zesmaal. Oftewel, het bonusbedrag moet zes keer over de kop gaan tijdens het spelen. Daarna kan het gehele bedrag worden opgenomen. Bingosites vragen vaak om zeer degelijke voorwaarden, terwijl online casino’s al snel het bonusbedrag dertig tot wel veertig keer rondgespeeld willen zien worden.

Een andere voorwaarde is vaak het tijdslimiet. Het bonusbedrag dient dan bijvoorbeeld binnen twee weken rondgespeeld te worden, na die tijd zal het bedrag anders verdwijnen en dat is natuurlijk zonde. Lees altijd de actievoorwaarden even goed door!