Bingo met Neteller

Online bingo spelen kan gratis, maar om echt kans te maken op mooie prijzen moet er een storting worden verricht. Een van de bekendste betaalmethodes van dit moment is Neteller. Dit is een online portemonnee, waar vrijwel bij elke online bingosite mee betaald kan worden. Het is een simpele, veilige en snelle betaalmethode.

Afbeeldingsresultaat voor neteller

Hoe maak ik geld over met Neteller?

Elke bingosite beschikt over een ‘Kassier’, hier kunnen alle zakelijke afhandelingen worden gedaan. Wil je geld storten dan is het mogelijk om op het knopje ‘Neteller’ te drukken. Vul jouw emailadres in en het bepaalde geldbedrag. Vervolgens zal er een nieuw venster worden geopend van Neteller. Hier kan jij inloggen in jouw Neteller-account en vervolgens de betaling bevestigen. Het geld zal per direct worden overgemaakt en meteen beschikbaar zijn.

Transactiekosten

Geld storten bij een online bingosite neemt wel vaak extra kosten met zich mee, maar in sommige gevallen is dit gratis. Gemiddeld zal een betaling met Neteller ongeveer 1,9 procent van het gestorte bedrag kosten, dit noemen we ook wel transactiekosten. Hetzelfde zal gelden bij een uitbetaling.

Voordelen van betalen met Neteller

Neteller kan gebruikt worden met een groot aantal online shops tegen zeer lage transactiekosten. Het is ook gemakkelijker om bij Amerikaanse webshops producten te bestellen, wat natuurlijk ook een voordeel is. Maar het grootste voordeel is dat het geld direct zal aankomen bij de bingosite en jij meteen kan beginnen met het spelen van bingo!