Bingo met Skrill

Online bingo spelers ontvangen bij de meeste aanbieders direct gratis speeltegoed, hiermee kunnen enkele spelletjes kosteloos worden meegespeeld. Maar om langer mee te spelen of gebruik te kunnen maken van de welkomstbonus, dient er een storting te worden verricht.

Gelukkig kan dit met de meest betrouwbare betaalsystemen. De online portemonnee Skrill is één van deze methodes en wordt steeds vaker gebruikt. Hieronder lees jij meer over Skrill en de kosten die daarbij komen kijken.

Afbeeldingsresultaat voor skrill

Hoe gaat Skrill in zijn werk?

Allereerst moet de speler een eigen Skrill account openen, dit is simpel en binnen enkele minuten gedaan. Vervolgens kan er geld worden gestort op jouw Skrill account, waarmee vervolgens gemakkelijk en snel geld gestort kan worden bij verschillende bingosites.

Bij de bingosite moet de speler eerst naar de ‘kassier’ gaan, hier kunnen alle betalingen worden verricht en kunnen uitbetalingen worden aangevraagd. Klik bij het storten op het knopje ‘Skrill’, typ het gewenste geldbedrag in en jij zal direct worden doorverwezen naar de website van de betaaldienst. Hier moet er ingelogd worden en vervolgens kan de betaling meteen worden overgemaakt. Dit bedrag zal direct op het speelaccount worden gestort!

Extra kosten

Een storting verrichten via Skrill naar een bingosite is helemaal gratis. In uitzonderlijke gevallen zal er om minimale transactiekosten worden gevraagd, maar dit komt vrijwel nooit voor. Dat is wel anders bij uitbetalingen, daarbij bedragen de transactiekosten 1,9 procent van het gehele bedrag. Dit geldbedrag kan oplopen tot maximaal twintig euro.