Bingo met SMS

Veel bingosites richten zich voornamelijk op de Benelux, maar met name in België is dit spel erg populair. Het leukste is om kans te maken op prijzen, maar hiervoor is in de meeste gevallen wel een storting noodzakelijk. Dit kan via één simpel sms’je!

Een handjevol bingosites bieden deze eenvoudige betaalmethode aan. Een nadeel is wel dat er erg hoge transactiekosten om de hoek komen kijken. Het grootste voordeel is dat de betaling erg snel zal zijn afgerond en direct beschikbaar zal zijn in jouw speelaccount. Want laten we eerlijk zijn, iedereen heeft tegenwoordig wel een mobiele telefoon bij de hand!

Afbeeldingsresultaat voor bingo met sms

Hoge transactiekosten

De meeste betaalmethodes zijn gratis, er worden dan geen extra kosten over de storting berekend. Dat is anders bij betalen met een sms, daar worden juist hoge transactiekosten over gerekend. Er komt namelijk vijftig procent transactiekosten bij over de storting. Stel jij stort voor 5 euro, dan moet de speler 7.50 euro betalen. Dit is een handige manier als je even snel een klein bedrag wilt storten, maar doe het niet te vaak en niet met hoge geldbedragen.