Bingo sites

Waar bingo voorheen nog enkel in buurthuizen en bij sportverenigingen werd gespeeld, kan jij nu ook online een spelletje meespelen. Er zijn tegenwoordig tal van betrouwbare en bekende bingo sites te vinden op het web. Wij hebben hieronder de beste bingo sites genoteerd. Wil je meer over een aanbieder weten, klik dan verder naar de review.

Belangrijke punten

Wij hebben bij de samenstelling van deze lijst gekeken naar enkele belangrijke punten. Kan er veilig worden meegespeeld, beschikt de aanbieder over een goede klantenservice en welke bonussen worden er weggegeven.

BingoCams

De online bingo site BingoCams heeft in de laatste jaren een goede reputatie opgebouwd. Deze betrouwbare aanbieder beschikt over altijd gezellige bingokamers, een goede klantenservice en leuke bonussen. De welkomstbonus bedraagt 200% tot een maximaal bedrag van honderd euro. Klik hier om de uitgebreide review te lezen over BingoCams.

Trendie Bingo

De website Trendie Bingo is pas enkele jaren beschikbaar voor de Belgische spelers. Deze aanbieder staat bekend om zijn no-deposit bonus, je kan vijf euro gratis speeltegoed ontvangen zonder ook maar een storting te hoeven verrichten. Wel staat er een mooie welkomstbonus klaar van 200% tot maximaal honderd euro. Bekijk hier de review over Trendie Bingo.

Beter Bingo

Een relatief nieuwe naam in de online bingo wereld is Beter Bingo. Deze website richt zich op de Nederlandse en Belgische markt. Het prachtige design en de gebruiksvriendelijkheid van de website vielen ons direct op. Daarnaast geeft ook Beter Bingo leuke bonussen weg, waaronder wekelijkse promoties. Klik hier om de review te bekijken!

Bingolot

De aanbieder Bingolot heeft veel Belgische spelers mogen verwelkomen sinds het bestaan en is daardoor uitgegroeid tot één van de succesvolste bingo sites van dit moment. Met regelmaat stunt deze site met acties en ook de software is van een hoog niveau. Lees hier de review over de website Bingolot.

Maria Bingo

Bij Maria Bingo hoef jij jezelf alleen maar in te schrijven om drie euro gratis speeltegoed te mogen ontvangen. Ook kan er gebruik worden gemaakt van een welkomstbonus tot wel honderd euro. Er worden ook regelmatig acties organiseert. Bekijk hier de review over Maria Bingo.