Bingo Toernooien

Online bingo maakt een enorme groei door en zeker in België is dit spel mateloos populair. Er kan op elk moment van de dag meegespeeld worden in een bingokamer, maar er kan ook worden meegestreden bij een heus bingo toernooi. Sommige aanbieders organiseren met grote regelmaat toernooien waarbij er enorme geldbedragen gewonnen kunnen worden of andere leuke cadeautjes.

Afbeeldingsresultaat voor bingo spelen

Status

Bij enkele bingosites kunnen alleen de spelers met een hoge status meespelen bij een toernooi. Hiervoor moet de speler al langere tijd meespelen of meerdere keren een storting hebben verricht. Hierdoor kan jij stijgen in status en meedoen met de grotere toernooien. Maar dit is gelukkig zeker niet altijd het geval, soms kan gewoon iedereen meedingen om de leuke prijzen. Hieronder hebben wij enkele aanbieders genoteerd die bingo toernooien aanbieden:

BeterBingo

De bekende bingosite BeterBingo staat bekend om zijn grote bingo toernooien, waaronder het zogenaamde ‘Koninklijke Bingo Toernooi’. In april kunnen de spelers zich melden voor dit toernooi. Op elke eerste woensdag van de maand zal er ook een Monster Bingo Toernooi worden gehouden, waarbij er een hoofdprijs van tienduizend euro gewonnen kan worden. Dit is nog maar een kleine greep uit de toernooien die klaarstaan bij BeterBingo.

BingoCams

Bij BingoCams worden er zowel kleine als grote bingo toernooien georganiseerd. Maar het meest fijne is dat jij als speler extra kans kan maken op hoge geldbedragen. Bij elke volle kaart, storting of spel verzamel je namelijk punten. Deze punten kunnen ervoor zorgen dat jij zal stijgen in status, wanneer dit gebeurd krijgt de speler een zogeheten ‘Mystery Bonus’. Dit is in sommige gevallen zelf een geldprijs tot maximaal 20.000 euro.

Maria Bingo

Maria Bingo zet zijn leden graag in het zonnetje en daarvoor staan de nodige acties klaar. Zo kan je kans maken op leuke prijzen bij elke storting van minimaal vijf euro, maar is het ook mogelijk om mee te doen aan speciale bingo toernooien. Het is slim om de website van Maria Bingo goed in de gaten te houden en altijd op de hoogte te blijven van de laatste acties, promoties en toernooien.