BingoCams Bonus

De online bingosite BingoCams richt zich volledig op de Nederlandse markt. Dit heeft als voordeel dat er veel Nederlandstalige spelers meespelen, wat de gezelligheid alleen maar ten goede komt. Het fijne van BingoCams is dat alle spelers een webcam aanhebben, waardoor jij kan zien wie er nog meer meespelen. Daarnaast staan er voor de leden nog leuke bonussen klaar, welke zijn bedoeld voor zowel de nieuwe leden als de bestaande spelers. Maak gebruik van vijf euro gratis speeltegoed, een welkomstbonus van tweehonderd procent of een handige reloadbonus. Hieronder leggen wij meer uit over de bonussen voor nieuwe leden.

Gratis uitproberen met 5 euro!

Heb jij nog geen account bij BingoCams, dan kan jij gebruik maken van een wel hele mooie actie. Alle nieuwe leden ontvangen namelijk gratis speeltegoed, waarmee de spellen kosteloos uitgeprobeerd kunnen worden. Nadat de inschrijving is volbracht wordt er direct vijf euro gratis speeltegoed op jouw account gestort, hiervoor hoeft geen storting te worden verricht.

Deze vijf euro moet wel eerst tienmaal worden rondgespeeld, pas daarna zal het bedrag beschikbaar zijn voor opname. Dat betekend dat jij voor vijftig euro aan bingoloten moet kopen, wat zeker mogelijk is als jij een mooie prijs wint met die gratis vijf euro. Dit bonusbedrag zal zes weken lang beschikbaar zijn, in deze tijd moet het geldbedrag zijn rondgespeeld.

Welkomstbonus van 200%

Als nieuw lid kan je ook in aanmerking komen voor een mooie welkomstbonus van 200%. Deze bonus kan gebruikt worden tot een maximum van honderd euro. Stort jij dus honderd euro dan zal er driehonderd euro op jouw speelaccount worden gestort. Het bonusbedrag dient wel minimaal zesmaal worden rondgespeeld, pas daarna zal het gehele geldbedrag beschikbaar zijn voor opname.