Boom Bingo App

Een zeer geschikte applicatie voor echt bingo plezier is de Boom Bingo app. Deze gratis applicatie kan gedownload worden op alle smartphones, via de App Store en Google Play. Het is één van de meest simpele spellen die momenteel beschikbaar is, maar ondanks dat nog altijd van een hele hoge kwaliteit. Naast de bingokamers staan er nog tal van andere mini spellen klaar voor de liefhebbers.

Engelstalig

Het is een kleine applicatie die weinig ruimte zal innemen op jouw mobiele telefoon. Binnen enkele seconden zal de download zijn geslaagd. Het is overigens wel een Engelstalige applicatie, momenteel is het spel dus nog niet in een andere taal beschikbaar. Mogelijk zal daar in de toekomst nog verandering in gaan komen.

12 jaar en ouder

De Boom Bingo app is geschikt voor jong en oud, maar let wel even op de minimumleeftijd. Kinderen moeten namelijk twaalf jaar of ouder zijn, dit komt door het gokelement dat in het spel zal terugkomen. Het is een gratis applicatie, waardoor er geen extra kosten om de hoek zullen komen kijken. Er zal gespeeld worden met virtueel geld, er kan geen echt geld gewonnen worden. Deze applicatie is enkel voor het plezier en om tijd mee te doden.