Gala Bingo App

De applicatie Gala Bingo is momenteel één van de meeste gespeelde spellen op de smartphone. Deze app zit dan ook vol met diverse spellen en er kan ook echt daadwerkelijk geld gewonnen worden. Dit is geen virtuele game, er zal hier met een echte inzet gespeeld worden. Daarnaast kan de applicatie kosteloos worden gedownload en is het mogelijk om contact op te nemen met de klantenservice.

Afbeeldingsresultaat voor gala bingo

Bonus voor nieuwe leden

Alle nieuwe spelers worden hartelijk welkom geheten met een welkomstbonus. Deze bonus is een stortingsbonus van maar liefst 600%. Bij een storting van vijf euro zal er dus dertig euro speeltegoed worden bijgeschreven op jouw speelaccount. Dit is momenteel één van de beste bonussen die er beschikbaar is voor online bingo.

Newbies Room

Als nieuw lid mag jij ook plaatsnemen in de zogeheten ‘Newbies Room’. Dit is een speelkamer waarbij er geen inzet vereist zal zijn, er kan dus gratis meegespeeld worden. Gelukkig worden er in deze nieuwkomerskamer wel geldprijzen weggegeven. Bij elke speelronde maak jij kans op 25 euro aan extra bonussen. Het is na inschrijving mogelijk om een week lang te blijven spelen in de Newbies Room van Gala Bingo.

Overige games bij Gala Bingo

Gala Bingo biedt een grote diversiteit aan games aan. Er kan bijvoorbeeld gespeeld worden bij het welbekende 90 ballen bingo, 80 ballen bingo, 75 ballen bingo en 50 ballen bingo. Deze applicatie beschikt ook over een eigen lotto, waar ten alle tijden kaartjes voor gekocht kunnen worden. Wil je wel eens wat anders, dan kan er meegespeeld worden op één van de vele gokkasten of ingezet worden op sportduels.

Klantenservice van Gala Bingo

Voor vragen, opmerkingen en problemen kan er contact worden opgenomen met de klantenservice van Gala Bingo. Let op, de klantenservice is alleen Engelstalig.