High Roller Bingo

Bingo komt in alle soorten en maten, het is een spel voor iedereen. Bij online bingo zijn er ook enkele high rollers aan het werk. Deze spelers nemen enkel plaats in bingokamers met een hoge minimale inzet. Deze spelers nemen veel risico met grote geldbedragen, maar kunnen ook torenhoge prijzen winnen.

Een high roller kan ook genieten van diverse voordelen, aangezien de bingosites dit soort spelers graag willen blijven behouden. Deze grote spelers kunnen gemakkelijker en sneller contact opnemen met de klantenservice, ontvangen extra bonussen en kunnen gebruik maken van een zogenaamd ‘VIP Programma’. Hieronder lees jij meer over de privileges van een high roller.

Afbeeldingsresultaat voor vip bingo

Bonussen voor high rollers

Iedereen die zich inschrijft bij een online bingosite krijgt een welkomstbonus, of je nu een high-roller bent of niet. Dit bedrag is al erg fijn, want daarmee kunnen extra bingokaarten gekocht worden. Maar high-rollers worden nog eens in het zonnetje gezet. De bingosites willen de grote spelers graag verleiden om langer en vaker te spelen, daarom krijgen deze spelers vaak meer speciale en unieke bonussen.

VIP Programma

Sommige bingosites beschikken ook nog eens over een VIP programma, dit noemen wij ook wel loyaliteitsprogramma’s. Door veel te spelen worden er punten verdiend, welke in een later stadium ingewisseld kunnen worden voor bonussen, cashgeld of leuke cadeautjes. Daarnaast kunnen de VIP spelers ook genieten van snellere uitbetalingen en meer stortingsbonussen.