Jackpot Bingo

Sommige online spelers van bingo zijn niet uit op prijzen van enkele tientallen euro’s, die wagen alles juist op het grote geld. En waarom zou je dat ook niet doen, want er zijn echte hoofdprijzen te winnen bij bingo. Neem plaats in een bingokamer waar een zogeheten ‘Jackpot’ actief zal zijn. Hoewel de winstkans minimaal is, kan jij wel in één klap duizenden euro’s winnen. Hieronder geven wij meer uitleg over de jackpot bij online bingo.

Afbeeldingsresultaat voor jackpot bingo

Jackpots

Bij online bingo maken de deelnemers kans op twee verschillende jackpots, dat zijn de progressieve jackpot en de gegarandeerde jackpot. Een progressieve jackpot loopt snel op, hoe meer er gespeeld zal worden, hoe hoger de jackpot zal uitvallen. Een bepaald percentage van de inzet van elke speler zal naar deze hoofdprijs gaan. Bij een gegarandeerde jackpot staat het bedrag vast, het maakt dan ook niet uit hoeveel spelers er meespelen.

Welke progressieve jackpots zijn er?

Er zijn tal van online bingosites op dit moment, sommige richten zich op de Belgische en Nederlandse markt, terwijl andere juist internationaal bekend zijn. Bij de laatste zijn de jackpots dan ook stuk hoger, aangezien er simpelweg meer spelers actief zullen zijn.

Money Mountain

Een bekende progressieve jackpot is de ‘Money Mountain’. Deze hoofdprijs start bij duizend euro en stijgt erg vlug. Deze jackpot kan in sommige gevallen zelfs stijgen tot in de tienduizenden euro’s. Om de Money Mountain Jackpot te kunnen winnen moet jij als eerste een volle bingokaart verkrijgen met minder dan 43 speelballen (90 ballen bingo). Of speel mee bij 75 ballen bingo en verkrijg een volle kaart met minder dan 33 ballen.

Big Bang

De progressieve jackpot ‘Big Bang’ start ook bij een bedrag van duizend euro. Deze jackpot loopt wat minder snel omhoog, maar zal wel regelmatig de tienduizend euro aantikken. Dezelfde regels gelden als bij de Money Mountain Jackpot, alleen dient de speler wel een storting te hebben verricht in de voorgaande drie maanden. Anders kan er niet meegestreden worden om de jackpot.