Live Bingo

Tegenwoordig is een ontzettend gemakkelijk om online mee te spelen in een bingokamer. De verschillende aanbieders hebben een geruime keuze aan bingo spellen, maar bij sommige is het zelfs mogelijk om live bingo te spelen. Bij de bekende site BingoCams spelen alle deelnemers mee met een webcam, wat zorgt voor een nog leukere sfeer en meer plezier tijdens het spelen. Bij BingoCams staat er voor nieuwe leden ook een leuke welkomstbonus klaar, hiermee kan jij voorlopig nog wel even vooruit.

Speel live bingo

Bij fysiek bingo is de gezelligheid groot en dat hebben ze nu ook weten terug te brengen in het online bingo. Log in en neem plaats in één van de live bingo kamers, door middel van een webcam kunnen de andere spelers jou zien, maar jij ook de rest. Vanzelfsprekend is het geen verplichting om jouw webcam aan te doen, maar wat is er nu leuker dan de vreugde te delen. Het is ook mogelijk om met elkaar te chatten, het zal niet de eerste keer zijn dat er in een online bingokamer een vriendschap ontstaat.

Veel andere spelers

Het is niet alle winstgevender, maar ook gezelliger om in een bingokamer te spelen met veel deelnemers. Het aantal deelnemers kan nog wel eens variëren, maar dat zal voornamelijk door het tijdstip komen. Verwacht niet veel spelers midden in de nacht, maar juist wel rond de klok van acht uur in de avond. Er zijn ook bij veel bingo aanbieders speciale kamers in het leven geroepen voor de Nederlandse spelers, dit is zeker een echte aanrader.