Math Bingo App

Math Bingo is een zeer bijzondere applicatie, gemaakt door het bedrijf ABCya. Deze app heeft namelijk veel aandacht gekregen in de media, waaronder in de The New York Times. Dit heeft een goede reden, het is namelijk een applicatie dat zich richt op jongere kinderen. Dit vrolijke mobiele spel laat kinderen op bijzondere wijze in aanraking komen met rekenen. Terwijl de kids bingo spelen, komen er met regelmaat rekensommen voorbij. Spelenderwijs leren is hierdoor nog makkelijker geworden.

Afbeeldingsresultaat voor math bingo

Beoordelingen

Veel mediakanalen zijn al erg lovend geweest over de applicatie Math Bingo. Maar in de App Store zijn er nog slechts enkele beoordelingen terug te vinden, welke overigens wel erg positief zijn. De app krijgt namelijk vier uit de vijf sterren.

Levels

Math Bingo kent vijf bingo spellen, er is dus keuze genoeg voor de gebruikers. Er kan gemakkelijk worden ingesteld welk level jij wilt activeren, dit kan eenvoudig, gemiddeld, moeilijk en zelfs zeer moeilijk zijn. De kinderen kunnen een eigen profiel maken en een avatar uitkiezen.

Vanaf 4 jaar

De applicatie Math Bingo is beschikbaar voor kinderen vanaf vier jaar en kan op elke smartphone of tablet worden gedownload. Deze app zal weinig ruimte in beslag nemen, aangezien het een bestand is van slechts 13 MB. De prijs voor de Math Bingo app is 1,99 euro!