Multiplayer Bingo

Bingo is een kansspel, maar ook zeker een gezelschapsspel. Bingo speel je met andere, zowel fysiek als online. Daarom wordt het ook wel ‘Multiplayer Bingo’ genoemd. Hieronder leggen wij meer uit over deze naam en het verschil. Wil jij gratis online bingo spelen, schrijf jezelf dan in bij één van de aanbieders en krijg vijf euro gratis speeltegoed.

Prijzenpot

Bij online bingo zal er gespeeld worden om een prijzenpot, deze kan in hoogte verschillen. Stel jij bent de enige deelnemer in de kamer, dan is het al bekend wie er gaat winnen. Dit is saai en totaal niet lucratief, je wint je eigen geld terug. Hoe meer andere deelnemers er in dezelfde bingokamer zijn, des te meer bingoloten er worden verkocht. En dit is van belang op de prijzenpot, hoe meer loten er worden verkocht, des te hoger de mogelijke prijs. Kijk daarom altijd even goed rond en kies een gezellig drukke speelkamer uit.

Communiceren

Het gebeurd met regelmaat dat spelers met elkaar in contact komen met bingo, er zijn ook zeker wel vriendschappen ontstaan. Bij online bingo is dat niet anders, want hier kunnen de deelnemers met elkaar chatten. Wel zo gezellig en je kan elkaar feliciteren bij het behalen van een leuke geldprijs.

Bingo Bonanza

Een bekende variant van bingo is het zogenaamde ‘Bingo Bonanza’. Allereerst dient de speler bingokaarten aan te schaffen, dit kunnen er bij deze variant maximaal acht zijn. Daarna zullen de bingonummers worden getrokken, dit kunnen er maximaal zestig zijn. De speler die als eerste zijn hele kaart vol heeft gespeeld, die gaat ervandoor met de mooie prijzenpot. Het is een simpel spel, maar wel erg spannend.