Review: Beter Bingo

Beter Bingo is een bekende naam bij de liefhebbers van bingo. Deze aanbieder biedt namelijk online bingo aan, waardoor jij op elk moment van de dag kan meespelen. Het fijne van Beter Bingo is dat er geen downloads aan te pas komen, alle spellen kunnen rechtstreeks vanuit het webbrowser worden meegespeeld. Het assortiment van deze bingosite is ook erg ruim, zo kan er 90 ballen bingo en 75 ballen bingo gespeeld worden. Voor wie eens iets anders wilt staan er gokken, roulette, blackjack, krasloten en nog een handjevol games klaar.

Software van Beter Bingo

Beter Bingo beschikt over snelle en hypermoderne software, waardoor jij onbezorgd kan gaan spelen. Alle is overzichtelijk, jij ziet in één oogopslag welke bingokamers het drukste zijn en bij welke spellen er het meeste geld gewonnen kan worden. De overige games van Beter Bingo zijn aangeleverd door de ontwikkelaar Quickfire en zijn daardoor erg betrouwbaar en veilig.

Storten

Bij bingo horen de bingokaarten en deze moeten allereerst gekocht worden. Daarom is noodzakelijk om geld te storten in jouw speelaccount. Gelukkig kan dat op de meest veilige en handigste manieren. Maak gebruik van iDeal, een creditcard, Skrill, Neteller of betaal gewoon snel via de telefoon.

Bingokaarten

De bingokaarten zijn verkrijgbaar vanaf vijf eurocent tot een maximaal bedrag van één euro. Elke kamer heeft zijn eigen inzetvereisten, controleer dit altijd even van te voren. Er dient minimaal één bingokaart gekocht te worden, maar er mag ook meegespeeld worden met 32 bingokaarten.

Uitbetalingen

Zodra jij minimaal 25 euro bij elkaar gespeeld hebt op jouw speelaccount kan er een uitbetaling worden aangevraagd. Binnen drie werkdagen zal het geld op jouw bankrekening verschijnen.

Klantenservice

De medewerkers van Beter Bingo staan op elk moment van de dag klaar voor zijn leden. Jij kan via de website een contactformulier invullen, welke in de meeste gevallen binnen dertig minuten zal worden beantwoord.