Review: BingoCams

De online bingosite BingoCams is momenteel één van de meeste bekende aanbieders van dit kansspel. Het unieke aan deze website is dat de spelers elkaar kunnen zien, vandaar ook de naam. De winnaars van een mooie prijzenpot mogen hun vreugde namelijk delen via de webcam. Dit zorgt voor een bijzondere speelervaring, waar elk mens blij van zal worden.

Software van BingoCams

De software van BingoCams is uniek en heeft al vele verbeteringen ondergaan. Deze veilige software zorgt ervoor dat jij vertrouwd en zonder zorgen kan meespelen in één van de bingokamers. Daarnaast kent de site een vrolijk design en is het erg gebruiksvriendelijk.

Storten

Alle leden hebben natuurlijk een geldbedrag nodig in het speelaccount, anders kunnen er geen bingokaarten gekocht worden. Storten kan gelukkig via de betrouwbaarste betaalsystemen, waaronder het alom bekende iDeal, de creditcard, online portemonnee en de telefoon. Er zal bij de eerste storting nog een leuke welkomstbonus actief zijn.

Uitbetalingen

Wanneer jij een mooie geldprijs wint, dan is het verstandig om deze te laten uitbetalen. Dit kan gemakkelijk in enkele muisklikken en het gewonnen bedrag staat binnen vijf werkdagen op jouw bankrekening. Uitbetalingen kunnen worden aangevraagd vanaf 25 euro.

Klantenservice

De klantenservice van BingoCams is gemakkelijk bereikbaar via de live chatfunctie. Hierdoor kan jij binnen no-time in contact komen met één van de medewerkers. Bekijk ook even de FAQ sectie om erachter te komen of daar al een antwoord op jouw vraag te vinden zal zijn.