Review: Bingolot

Tegenwoordig kan jij altijd en overal meespelen in een echte bingokamer, dit is te danken aan de komst van online bingosites. Een bekende aanbieder is Bingolot, dat beschikt over een unieke stijl en een groot aantal leden. Het is mogelijk om voor echt geld mee te spelen of juist voor het plezier met virtueel geld. Hieronder lees jij meer over deze betrouwbare bingosite.

Unieke software

Bingolot maakt gebruik van een unieke software, wat natuurlijk een enorm pluspunt is. Zodra jij inlogt kom je terecht in de lobby, waar zeer overzichtelijk een bingokamer uitgekozen kan worden. De speler ziet direct hoeveel spelers er in een kamer meespelen en wat de inzet per bingokaart zal zijn. In elke kamer kan met de andere spelers gechat worden, wat alles net wat gezelliger zal maken.

Storten

Na de registratie is het mogelijk om geld op jouw speelaccount te storten, dit is noodzaak als jij wilt meespelen voor de echte geldprijzen. Storten kan via de betrouwbare betaalmethodes, waaronder iDeal, creditcard, een online portemonnee of via de telefoon. Alle bedragen staan direct op het account en je kan dus meteen beginnen met spelen bij Bingolot.

Uitbetalingen

Als het geluk een beetje mee zal zitten, dan kan je zomaar een enorme geldprijs in de wacht slepen. Dit bedrag kan je snel laten uitbetalen naar jouw bankrekening, dit neemt enkele werkdagen in beslag. Uitbetalingen kunnen worden aangevraagd vanaf vijftig euro.

Klantenservice

Klik op de ‘INFO’ knop om meer informatie te vergaren over Bingolot. Heb je overigens een vraag die hier niet tussen staat, dan is het mogelijk om contact op te nemen via de email.