Review: Maria Bingo

Online bingo kan tegenwoordig altijd gespeeld worden, dankzij de komst van internet aanbieders kan jij zelf bepalen wanneer jij plaatsneemt in een bingokamer. Bij Maria Bingo is dat niet anders, deze aanbieder is onderdeel van het bekende Unibet. Hierdoor staat deze bingo website bekend als betrouwbaar en eerlijk. Het zal direct opvallen dat vooral veel Belgen meespelen, dat komt omdat bingo gewoon zo ontzettend populair is in ons land.

Geld storten

Om kans te kunnen maken op leuke geldprijzen is het noodzakelijk om een storting te verrichten. Dit kan bij Maria Bingo op alle bekende manieren, zoals via Moneybookers, Neteller, ClickandBuy, Bancontact en creditcard. Het is ook mogelijk om een bankoverschrijving te doen, maar dit zal wel meer tijd in beslag gaan nemen.

Uitbetalingen

Als jij een mooie prijs hebt gewonnen, dan wil je dat natuurlijk laten uitbetalen. Dit is bij Maria Bingo erg simpel en zal redelijk snel worden vertrekt. Laat de uitbetaling storten op jouw bankrekening of online portemonnee. Het is helaas niet mogelijk om geld te laten uitbetalen op een creditcard. Het geldbedrag staat binnen enkele werkdagen op jouw rekening.

Klantenservice

De klantenservice van Maria Bingo staat altijd voor de spelers klaar. Neem telefonisch contact op, via de mail of de livechat. Mailtjes worden doorgaans binnen twee werkdagen beantwoord. Als je snel antwoord wilt hebben is het dus raadzaam op één van de andere manieren te kiezen.

Chatten met andere spelers

Bingo is gezelligheid en dat snappen ze helemaal bij deze bingo aanbieder. Elke bingokamer heeft een eigen chatfunctie, waarin alle deelnemers met elkaar kunnen communiceren.

Welkomstbonus bij Maria Bingo

Alle nieuwe spelers krijgen bij Maria Bingo een welkomstbonus in de schoot geworpen. De eerste storting zal met een bonus van 150 procent worden uitbetaald op jouw speelaccount, tot een maximaal bedrag van 150 euro. Let op, deze bonus dient wel vrijgespeeld te worden voordat deze beschikbaar zal zijn voor opname.