Review: Trendie Bingo

Trendie Bingo is sinds eind 2016 actief op Belgische markt en daardoor nu voor alle spelers beschikbaar. Deze aanbieder van online bingo brengt regelmatige nieuwe acties uit, waar jij dankbaar gebruik van kan maken. Deze betrouwbare aanbieder heeft een prachtige website, goede software en daarnaast ook veel gebruikers.De grootste voordelen van Trendie Bingo zijn het grot aanbod aan spellen, de leuke evenementen die worden georganiseerd, vijf euro gratis speeltegoed voor elk nieuw lid en een welkomstbonus tot wel honderd euro.

Software van Trendie Bingo

De software van Trendie Bingo kan behoorlijk bekend voorkomen en dat is ook geen toeval. Deze bingo site maakt namelijk gebruik van de software die momenteel ook actief is bij concurrent Beter Bingo. Om de zoveel tijd worden er verbeteringen zichtbaar in de software, wat een positief effect heeft op de spelbeleving van de speler.

Geld storten

Nieuwe leden krijgen in eerste instantie al vijf euro gratis speeltegoed op hun account gestort, hiervoor hoeft geen storting te worden verricht. Mocht dit bedrag op zijn, dan is een storting noodzakelijk om verder te spelen. Dit kan via de bekende betaalmethodes, zoals iDeal of een online portemonnee. Bij de eerste storting is ook nog eens een welkomstbonus beschikbaar, deze kan oplopen tot honderd euro.

Uitbetalingen

Zodra jij een geldbedrag gewonnen hebt, wil je dat natuurlijk zo snel als mogelijk op jouw bankrekening laten storten. Bij Trendie Bingo gaat dat aardig vlug, want binnen drie werkdagen staat het bedrag op jouw rekening. Uitbetalingen kunnen worden aangevraagd vanaf 25 euro!

Chatfunctie

Bingo is en blijft een gezelligheidsspel, waarbij het ook gaat om de interactie met andere spelers. Die kan bij Trendie Bingo via de chatfunctie, hierdoor is het mogelijk om te communiceren met de overige speler in dezelfde speelkamer.