Speed Bingo

Online bingo heeft voor veel innovaties gezorgd binnen het spel. Tegenwoordig zijn er dan ook tal van verschillende varianten van dit spel terug te vinden op het internet. Een populaire variant is Speed Bingo, deze wordt slechts bij enkele online bingosites aangeboden.

Speed Bingo gaat gewoon een stuk sneller dan de normale versie, er zit minder tijd tussen de getrokken ballen. Een ronde duurt korter en daardoor kan jij meer spelletjes meespelen in een dezelfde speeltijd. Als jij weinig geduld hebt, dan is dit een uitermate geschikte variant van online bingo.

Afbeeldingsresultaat voor speed bingo

Snelheid

Meer snelheid en zoveel als mogelijk bingokaarten, daar zijn de echte bingospelers gek op. Door meer bingokaarten aan te schaffen zal de kans op een prijs aanzienlijk groter worden. Maar ook de snelheid zorgt ervoor dat een nieuwe ronde al vlug van start zal gaan. Let wel op, omdat er kortere tijd tussen de getrokken ballen zit moet er snel gehandeld worden met het afstrepen van de juiste nummers. Gelukkig kan jij spel ook zo instellen dat dit vanzelf zal gebeuren.

Jackpot

In de speelkamers van Speed Bingo zal er ook meegespeeld worden voor de jackpot. Aangezien er meer spellen gespeeld worden zal deze jackpot enorm vlug stijgen. Het kan zomaar zijn dat jij in één klap een paar duizend euro wint door Speed Bingo te gaan spelen.

Voordeel van Speed Bingo

Het grootste voordeel van Speed Bingo is dus de snelheid, maar ook de snel stijgende jackpot. Daarnaast worden deze bingokamers meer bezocht, wat het allemaal net wat gezelliger zal maken. Want ook bij Speed Bingo kan jij chatten met de andere spelers.