Trendie Bingo Bonus

De online bingo website Trendie Bingo richt zich voornamelijk op de Nederlandse markt. Vroeger ging dezelfde site voor het leven als BinkBingo, maar deze naam bleek niet bepaald aan te slaan. De website heeft een metamorfose gehad en steeds meer spelers besluiten nu om juist hier een gokje te wagen. Zeker in de avonduren spelen er veel spelers mee in de bingokamers van Trendie Bingo.

Gratis speeltegoed

Nieuwe leden worden in het zonnetje gezet bij Trendie Bingo en dat gebeurd in de vorm van vijf euro gratis speeltegoed. Hiervoor hoeft geen storting te worden verricht, het bedrag zal direct na inschrijving op jouw speelaccount worden gestort. Let op, deze bonus dient wel minimaal twintig keer te worden rondgespeeld. Pas daarna kan het gehele winstbedrag worden uitbetaald op jouw bankrekening. Maar goed, het is zeker de moeite waard!

Welkomstbonus bij Trendie Bingo

Alle nieuwe spelers ontvangen ook nog eens een welkomstbonus. Deze bonus is geldig bij eerste storting en bedraagt 200%. Stel jij stort honderd euro, dan ontvang jij dus driehonderd euro op je account. Deze welkomstbonus moet zesmaal worden rondgespeeld.

Reloadbonus

De tweede storting kent ook een mooie reloadbonus van 50%. Deze bonus kan gebruikt worden tot maximaal 25 euro, oftewel een storting van vijftig euro. Ook deze reloadbonus moet zesmaal worden rondgespeeld, voordat deze beschikbaar zal zijn voor opname.