Webcam Bingo

Bij bingo is het ontzettend leuk om de reacties van de winnaars te kunnen zien en dat is ook goed mogelijk bij online bingo. De meeste aanbieders van dit kansspel moedigen de spelers aan om gebruik te maken van de webcam, dit zorgt voor een extra leuke spelbeleving. Zo kan jij niet alleen chatten met andere deelnemers, maar elkaar ook daadwerkelijk zien. Hieronder lees jij meer informatie over ‘Webcam Bingo’.

Afbeeldingsresultaat voor webcam bingo

Webcam activeren

Veel spelers van bingo beschikken wel over een eigen webcam, maar deze wordt amper gebruikt. Soms wilt de deelnemer zijn gezicht niet laten zien, maar in de meeste gevallen is het puur een kwestie van onwetendheid. Het is zeer gemakkelijk om de webcam te activeren, dit kan in enkele muisklikken. De meeste aanbieders van online bingo hebben ook een uitlegformulier of een instructievideo klaarstaan.

Deel het winstgevoel

Online bingsites willen maar als te graag dat jij je vreugde bij een leuke prijs zal delen. Hiervoor zijn de zogeheten ‘Live Win Moments’ in het leven geroepen. Als jouw webcam geactiveerd is, je een leuke prijs wint en de opname begint zal dit gedeeld worden met de overige deelnemers in dezelfde bingokamer. Iedereen die zo’n Live Win Moment instuurt maakt kans op een extra prijs van duizend euro.