Welkomstbonus bij bingo

De Belgische liefhebbers van bingo hebben de keuze om online mee te spelen. Dit kan bij een groot aantal bingosites, die ook maar als te graag nieuwe leden willen verwelkomen. Daardoor kunnen alle nieuwkomers gebruik maken van een aangename welkomstbonus. Deze bonus wordt ook wel de ‘sign up bonus’ genoemd en geldt in de meeste gevallen alleen bij de eerste storting.

Deze eenmalige bonus kan aardig hard oplopen, maar komt wel met de nodige voorwaarden. Hieronder lees jij meer over de bonusvoorwaarden en de voordelen van de welkomstbonus.

Afbeeldingsresultaat voor welkomstbonus bingo

Bonusvoorwaarden

Een welkomstbonus is altijd prettig, het is namelijk gratis speeltegoed waarvoor enkel en alleen een storting hoeft te worden verricht. Toch zijn er enkele bonusvoorwaarden die erg handig zijn om te weten, want dan kan jij daar namelijk rekening mee houden tijdens het spelen.

– Storting

Een welkomstbonus is een verdubbeling van de storting en gaat vaak tot een bepaald bedrag, bijvoorbeeld 50 euro. In dat geval dient er ook 50 euro gestort te worden, vervolgens kan er gespeeld worden met 100 euro. De welkomstbonus kan ook bij lagere stortingen worden gebruikt, bijvoorbeeld 20 euro.

– Looptijd

Deze bonus is niet eeuwig geldig, vaak voor een bepaalde periode. In de meeste gevallen krijgt de speler enkele weken de tijd om aan de bonusvoorwaarden te voldoen, pas daarna is het bedrag beschikbaar voor opname.

– Inzet

Het bonusbedrag moet een aantal keer worden rondgespeeld, controleer dit altijd even goed bij de bingosite. Het bedrag moet dan bijvoorbeeld zes keer worden ingezet in bingokamers, waar minimaal vijf andere spelers ook actief zijn.

Voordelen van de welkomstbonus

Door gebruik te maken van de welkomstbonus kan jij spelen met een groter budget. Dit zal de winstkans drastisch verhogen, want je kan simpelweg meer bingokaarten per speelronde aanschaffen. Het fijne is dat alle winsten met het bonusgeld wel opneembaar zijn, alleen het gehele bonusbedrag zelf moet worden rondgespeeld.