Winstkans bij bingo

De winstkans bij bingo berekenen is niet erg moeilijk, het ligt namelijk slechts aan één factor Allereerst moet er gekeken worden naar het aantal bingokaarten dat is verkocht, dit zal de gehele kans bepalen. Als er bijvoorbeeld honderd kaarten zijn verkocht en jij hebt er daar vijf van, dan is de winstkans dus vijf procent. Jij dient dus onder de knie te krijgen om te zien hoeveel loten er daadwerkelijk zijn verkocht, wat goed is af te lezen aan het aantal deelnemers.

Afbeeldingsresultaat voor bingo winnen

Vergroot de winstkans

Om jouw winstkans te vergrote bij online bingo kunnen er twee verschillende dingen gedaan worden. De makkelijkste manier is om veel bingokaarten aan te schaffen, maar dat is natuurlijk logisch. Toch zijn er veel bingokamers die een maximaal aantal bingokaarten per persoon heeft, in de meeste gevallen zijn dit twintig tot dertig stuks. Een andere manier is om juist plaats te nemen in een rustigere bingokamer, minder spelers betekend ook meer kans. Een nadeel is dan wel dat de prijzenpot een stuk lager zal uitvallen.

Voordelen aan een grotere winstkans

Natuurlijk is winnen het allerleukste en dat zal een mentale boost geven. Een kleine winstkans en geen prijzen kan erg frustrerend werken en dat moet natuurlijk niet gebeuren. Een hogere winstkans zorgt voor een leukere belevenis en mogelijk grote geldprijzen. Daarnaast maak jij met meer loten extra veel kans op een progressieve jackpot, die kan oplopen tot in de tienduizenden euro’s.

Nadelen aan een grotere winstkans

Een hogere winstkans verkrijgen is niet gratis, het kan zelfs erg duur worden. Meer loten is meer inzet. Jij moet afwegen of je bereidt bent om meer risico te nemen voor een hogere winstkans. Wel is het slim om gebruik te maken van de welkomstbonussen van de online bingo aanbieders, dat verschaft wat meer budget voor deze speelstijl.